Shoppen in Haaksbergen

Ook online shoppen doe je in Haaksbergen natuurlijk!

Leestijd 2 minuten 418 x bekeken

Shoppen doe je lokaal in Haaksbergen natuurlijk!! Vanaf nu is het mogelijk dat óók online te doen in de webshop shoppeninhaaksbergen.nl

Als inwoner van Haaksbergen heb je de mogelijkheid om, naast het fysiek winkelen bij je favoriete winkel, vanaf nu ook gemakkelijk te winkelen vanuit je eigen huiskamer via de webshop shoppeninhaaksbergen.nl. We brengen als het ware de ondernemer bij je thuis. Of je nu op zoek bent naar leuke kleding van Funniekids of Nouveauté, een origineel cadeau van bijvoorbeeld Stokerij de Twentse Ketels, Clair Excentriek of Blokker. Maar ook iets voor de dagelijkse boodschappen van bijvoorbeeld Bakker Bart of Slagerij Broekhuis, je vindt het op shoppeninhaaksbergen.nl. Ook je favoriete restaurant vind je in de shop. Je hebt maar liefst keuze uit 24 om lekker thuis uit eten te gaan.

Bestel je voor 13.00 uur dan komt Noordendorp je bestellingen dezelfde dag nog tussen 17.00 – 21.00 uur bij je thuisbezorgen. Naast het gemak dat het jou biedt om online te shoppen steun je natuurlijk ook de lokale ondernemer in deze, voor hun lastige tijden. Op die manier helpen we elkaar! Juist nu …… Haaksbergen Samensterk!

Aanmelden als ondernemer

Inmiddels hebben 20 ondernemers zich aangemeld en hun producten of diensten toegevoegd. Wil je als ondernemer, zzp’er of een vereniging ook zichtbaar zijn op dit online platform dat kan! Meld je aan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar .

Over Shoppen in Haaksbergen

Haaksbergen Promotie/VVV samen met Haaksbergse Ondernemers Vereniging, gemeente Haaksbergen en met behulp van een subsidie van de Provincie Overijssel hebben we een online platform ontwikkeld voor alle ondernemers in Haaksbergen. Maar niet alleen voor winkeliers maar ook voor restaurants met bijvoorbeeld een dinerbon, een zzp’er die een dienst aanbiedt of een vereniging die graag iets wil verkopen.

Vanuit deze gedachte is ook de naam shoppeninhaaksbergen ontstaan. Het is breder dan alleen winkelen en ook na de corona tijd willen we deze webshop een plek geven. Met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen ontwikkelen we Haaksbergen tot een bruisend dorp met voor ieder wat wils. Shoppen in Haaksbergen is, naast de (toeristen) website van Haaksbergen Natuurlijk, een belangrijk instrument om ook mensen van buiten Haaksbergen te verleiden Haaksbergen te bezoeken of een online aankoop te doen.

Meer over shoppeninhaaksbergen.nl

Tot eind 2021 je producten gratis aanbieden op schoppeninhaaksbergen.nl >
Aanmelden >

Meer verhalen uit Haaksbergen

  1. Onmeunig lekkere streekproducten

  2. Cadeaukaarten

  3. Doe Tips

    Herfstvakantie bij Museum Buurtspoorweg

    Geschreven door Ann
  4. Typisch Twents

    Toe aan een nieuw uitzicht dan dat van jouw collega? Zoom in op Twente!

Tip je vrienden

facebook twitter