Shoppen in Haaksbergen

Binnenkort shoppeninhaaksbergen.nl

Geschreven door

Haaksbergen natuurlijk!

Leestijd 4 minuten 1198 x bekeken

U heeft het waarschijnlijk al gehoord in de diverse media; heel Haaksbergen shopt online én lokaal in de nieuw op te zetten webshop shoppeninhaaksbergen.nl. Stichting Haaksbergen Promotie (SHP) en de Haaksbergse Ondernemers Vereniging (HOV) ondersteunt door de gemeente Haaksbergen en met behulp van een subsidie van de Provincie Overijssel ontwikkelen een online platform voor alle ondernemers in Haaksbergen.

Ondersteuning ondernemers

In navolging op diverse initiatieven buiten Haaksbergen is het idee ontstaan om ondernemers, zzp’er en verenigingen te gaan ondersteunen in deze, voor hun lastige tijden. Een online platform waarbij de inwoners van Haaksbergen de mogelijkheid wordt geboden om bij zijn of haar favoriete winkel online te shoppen. Maar niet alleen voor winkeliers maar voor iedereen die graag zijn of haar aanbod wil aanbieden, dus ook een dinerbon, een zzp’er die een dienst aanbiedt of een vereniging die graag iets wil verkopen.

SHOPPENINHAAKSBERGEN.NL

Vanuit deze gedachte is ook de naam shoppeninhaaksbergen onstaan. Het is breder dan alleen winkelen en ook na de corona tijd willen we deze webshop een plek geven. Met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen ontwikkelen we Haaksbergen tot een bruisend dorp met voor ieder wat wils! Het online platform zal in de toekomst, naast de website van Haaksbergen natuurlijk, ook een belangrijk instrument worden om mensen, ook buiten Haaksbergen, te verleiden Haaksbergen te bezoeken of een online aankoop te doen.

LOKAAL ONTWIKKELD

Shoppeninhaaksbergen wordt geheel ontwikkeld door Haaksbergse partijen. De webshop bouwer is Nubix, de mediapartner is Weekblad Rond Haaksbergen en ook de bezorging (zelf afhalen kan natuurlijk ook) wordt gedaan door een lokale partner, Noordendorp!

EEN KANS VOOR JOU ALS ONDERNEMER!

Wat betekent dit voor jou als ondernemer! Een kans die je niet wil/mag missen!Iedere ondernemer ingeschreven bij de KvK kan gebruikmaken van de webshop. Bied je product centraal aan samen met andere ondernemers en wordt gevonden via andere ondernemers. Wat biedt het jou als ondernemer:

Alle faciliteiten van een gerenommeerde webshop zonder investeringskosten:
- Lage abonnementskosten
- Professionele bezorging van producten
- Extra exposure zicht- en vindbaarheid van uw onderneming
- Extra verkoopkanaal

SAMEN MAKEN WE HAAKSBERGEN STERK

De webshop is in eerste instantie bedoeld voor shoppers uit de gemeente Haaksbergen en in een vervolgfase bieden we ook de rest van Nederland de mogelijkheid om bij ons te komen shoppen. Uiteraard gaan we veel aandacht geven aan het promoten van onze webshop zodat heel Haaksbergen weet dat je, naast het fysieke winkelen, nu ook online kunt winkelen bij onze ondernemers!

Shoppen doe je lokaal in Haaksbergen natuurlijk!!

INFORMATIEVE FUNCTIE

Naast de webshopfunctie heeft het platform ook een informatieve functie: - Evenementen kalender Haaksbergen
- Nieuwe ondernemers worden voorgesteld
- Bestaande ondernemers worden uitgelicht
- Nieuws uit Haaksbergen over bijvoorbeeld onze koopzondagen

DOE MEE EN KIES JE STARTERSPAKKET!

Als ondernemer kan je je ‘eigen’ webshop/productaanbieding zo breed maken als je zelf wilt door te kiezen uit één van de onderstaande pakketten. Wees er snel bij en profiteer t/m 31 december 2020 van een korting van 50%!

 • Pakket HA! 1: € 10,- per maand (t/m 31-12-2020 - € 5,- per maand) – je kan maximaal 10 producten op de webshop plaatsen (deze kun je wisselen wanneer je maar wilt)

 • Pakket HA! 2: € 15,- per maand (t/m 31-12-2020 - € 7,50,- per maand) – je kan maximaal 25 producten op de webshop plaatsen (deze kun je wisselen wanneer je maar wilt)

(je gaat een samenwerking aan t/m 31-12-2021 en betaald t/m 31-12-2020 slechts 50% van de pakketkosten)

Heb je andere wensen neem gerust contact op via .

We vertrouwen erop dat we met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen een positieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van Haaksbergen tot een bruisend dorp met voor ieder wat wils! En …. om mensen, ook buiten Haaksbergen, te verleiden Haaksbergen te bezoeken of een online aankoop te doen.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Onmeunig lekkere streekproducten

 2. Cadeaukaarten

 3. Doe Tips

  Herfstvakantie bij Museum Buurtspoorweg

  Geschreven door Ann
 4. Typisch Twents

  Toe aan een nieuw uitzicht dan dat van jouw collega? Zoom in op Twente!

Tip je vrienden

facebook twitter