1. 0/8
    '

    Doe-tips

    Vier Koningsdag in Haaksbergen. De beste tips op een rij!

    Geschreven door

    Corine

    Vier de verjaardag van onze koning als nooit tevoren! Wat dacht je van Koningsnacht bij de Kornuiten. Een heerlijk feest met DJ's. Óf wat dacht je Koningsdag met het Guitarribs Bluesfestival in het Scholtenhagen Park. Één ding is zeker in Haaksbergen is genoeg te doen. Bekijk onderstaande tips!

  2. 8/8

    8.

    Oranje Pubquiz op 26 april

    Bollebozen en quizbeesten opgelet:
    Na het succes van de eerste pub quizzen in De Kappen gaan we natuurlijk vrolijk door! Poets je kennis van alles wat met oranje te maken heeft maar vast op en meld je aan met een team. Of sluit aan bij een andere groep, en heb evenveel plezier.

  3. 7/8

    7.

    Koningsnacht Kornuiten

    Op vrijdagavond 26 april gaat het dak eraf! Met DJ YOBO en DJ Harry More gaan sowieso de voetjes van de vloer. Lekker een borreltje erbij en proosten op de koning!

  4. 6/8

    6.

    Koningsdag: Guitarribs 2024

    Op zaterdag 27 april is er weer een Guitarribs Bluesfestival in en om de muziekkoepel in het idyllische Park Scholtenhagen in Haaksbergen.

  5. 5/8

    5.

    De Oranje tompouce mag zeker niet ontbreken

    Wist je wel dat in Nederland er meer dan 14 miljoen tompoucen per jaar worden gegeten? En dat de meesten worden gegeten op Koningsdag? Wij snappen dit wel! Voor een lekkere verse tompouce ga je uiteraard naar Bakkerij Marcel Spikker of naar Bakker Bart!

  6. 4/8

    4.

    Kornuiten Koningsdag

    Na het feestje op de vrijdagavond, gaan ze het bij de Kornuiten op Koningsdag nog even dunnetjes over doen! Met optredens van de Twentse Toppers, Justin Tonnema en Bram Konings gaat opnieuw het dak eraf.

  7. 3/8

    3.

    Koningsdag vier je bij H.A.M.C. circuit ’T Kötterbos!

    Kom met de hele familie naar motorclub H.A.M.C. voor een gezellige Koningsdag. Leuk voor motorrijders en niet-motorrijders!

  8. 2/8

    2.

    Oranjeloop 27 april!

    Lekker lopen met al je leeftijdsgenoten! De atletiek vereniging Haaksbergen organiseert alweer de 53ste editie van de Oranjeloop op zaterdag 27 april 2024.

  9. 1/8

    1.

    NK Knikkeren met SKILLZ

    Kom jij knikkeren in Haaksbergen? Meld je aan, speel mee en wie weet ben jij wel de nieuwe knikkerkoning(in) van Haaksbergen!

Meer verhalen uit Haaksbergen

  1. Doe-tips

    Tips voor de meivakantie!

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

  3. Doe-tips

    Ontdek de Magie van het spoorverleden bij Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

    Geschreven door Museum Buurtspoorweg
  4. Doe-tips

    Voetgolf in Twente

Tip je vrienden

facebook twitter