Haaksbergen samen strerk

Mooie initiatieven vanuit Haaksbergen op haaksbergensamensterk.nl!

Leestijd 2 minuten 182 x bekeken

Het coronavirus legt een groot deel van Nederland plat. Ook in Haaksbergen zijn de gevolgen groot. De afgelopen week hebben we gemerkt dat er veel initiatieven worden ontplooid om onze ondernemers te ondersteunen en kwetsbare groepen te helpen. Om al deze geweldige initiatieven een podium te geven leek het ons goed al deze initiatieven op één plek samen te brengen.

Haaksbergen Promotie lanceert een website waarop alle huidige initiatieven zijn gebundeld en uiteraard kunnen worden aangevuld met nieuwe initiatieven: www.haaksbergensamensterk.nl

Haaksbergen, samen staan we sterk

Van horecaondernemers die maaltijden thuisbezorgen of een drive-in hebben ingericht, kleinschalige initiatieven om een gebaar te maken naar bewoners die een hart onder de riem kunnen gebruiken, het Thuisbelmaatje, het ondersteunen van de voedselbank, tot het gratis online lezen van boeken via de bibliotheek. Alles krijgt en kan een plek krijgen op www.haaksbergensamensterk.nl “We zien de afgelopen dagen heel veel initiatieven in Haaksbergen ontstaan en vinden het belangrijk om al deze initiatieven op één plek bij elkaar te brengen zodat iedereen weet wat deze initiatieven zijn”. aldus Susan en André, van Haaksbergen Promotie.

Aanmelden initiatief

Heb je een mooi initiatief of een goed idee of wil je op één of andere manier je hulp aanbieden mail het dan naar en wij plaatsen het op www.haaksbergensamensterk.nl

Haaksbergse mentaliteit

In deze moeilijke tijden blijkt dat Haaksbergen juist nu niet bij de pakken neer gaat zitten en dat er allerlei initiatieven ontstaan. De creativiteit, het noaberschap en de Haaksbergse mentaliteit van alle inwoners is duidelijk zichtbaar in deze tijden van crisis.

Wij zijn met elkaar Haaksbergen natuurlijk!!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Stagiair Marketing & Communicatie

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!
 2. Doe Tips

  Dwalen in 't Maisdoolhof

  Geschreven door Jack
 3. Varen door Twentse natuur

 4. Doe Tips

  15 tips voor coronaproof uitjes, er mag en kan steeds meer

  Geschreven door Esther

Tip je vrienden

facebook twitter