75 jaar Vrijheid & Verzoening

Activiteiten 75 jaar vrijheid voorlopig uitgesteld

Leestijd 1 minuten 421 x bekeken

Het kabinet heeft vergaande maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus te beperken. Alle evenementen, voorstellingen, bijeenkomsten en activiteiten in Nederland worden t/m 1 juni geannuleerd. Dit geldt uiteraard ook voor de activiteiten die zijn georganiseerd rond 75 jaar vrijheid en verzoening in Haaksbergen.

Concreet betekent dit dat het organiserend comité de komende tijd een behoorlijk aantal activiteiten niet door kan laten gaan. Comitévoorzitter Han Noordink hoopt op begrip bij inwoners, vrijwilligers, organisatoren en andere betrokken partijen. “Dit is overmacht”, stelt Noordink. “In goed overleg met de organisatoren houden we Haaksbergen vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Maar tot 1 juni worden de geplande programmaonderdelen in elk geval geschrapt.”

UITSTEL, GEEN AFSTEL

Volgens voorzitter Noordink is er geen sprake van afstel. “We zorgen ervoor dat de geweldige steun die we tot nu toe mochten ontvangen, door bedrijven en particulieren, op de juiste plek terechtkomt. We proberen die onderdelen te verschuiven naar een later moment. Direct betrokkenen krijgen van ons persoonlijk bericht. Verder proberen we iedereen op de hoogte te houden via de lokale media, onze website en de social media.”

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het organiserende comité via .

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. De leukste campings voor kinderen in Haaksbergen

  Geschreven door Eren
 2. Haaksbergen Promotie

  Up to date plattegrond van Haaksbergen

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!
 3. Doe Tips

  Geocaching in Haaksbergen

  Geschreven door Eren
 4. Haaksbergen Promotie

  Ha! Het vrijetijdsmagazine van Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter