Activiteiten 75 jaar vrijheid voorlopig uitgesteld

Leestijd 1 minuten 965 x bekeken

Het kabinet heeft vergaande maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus te beperken. Alle evenementen, voorstellingen, bijeenkomsten en activiteiten in Nederland worden t/m 1 juni geannuleerd. Dit geldt uiteraard ook voor de activiteiten die zijn georganiseerd rond 75 jaar vrijheid en verzoening in Haaksbergen.

Concreet betekent dit dat het organiserend comité de komende tijd een behoorlijk aantal activiteiten niet door kan laten gaan. Comitévoorzitter Han Noordink hoopt op begrip bij inwoners, vrijwilligers, organisatoren en andere betrokken partijen. “Dit is overmacht”, stelt Noordink. “In goed overleg met de organisatoren houden we Haaksbergen vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Maar tot 1 juni worden de geplande programmaonderdelen in elk geval geschrapt.”

UITSTEL, GEEN AFSTEL

Volgens voorzitter Noordink is er geen sprake van afstel. “We zorgen ervoor dat de geweldige steun die we tot nu toe mochten ontvangen, door bedrijven en particulieren, op de juiste plek terechtkomt. We proberen die onderdelen te verschuiven naar een later moment. Direct betrokkenen krijgen van ons persoonlijk bericht. Verder proberen we iedereen op de hoogte te houden via de lokale media, onze website en de social media.”

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het organiserende comité via .

Meer verhalen uit Haaksbergen

  1. Doe-tips

    Tips voor de meivakantie!

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

  3. Doe-tips

    Vier Koningsdag in Haaksbergen. De beste tips op een rij!

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Ontdek de Magie van het spoorverleden bij Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

    Geschreven door Museum Buurtspoorweg

Tip je vrienden

facebook twitter