Rondleiding Windmolen de Korenbloem

De molens vroeger waren zo gek nog niet! De molenaar deed z’n werk met behulp van wind of snelstromend water. Kostte niets en was ook nog eens goed voor het milieu.

Met de zoektocht nu naar alternatieve energiebronnen krijgt de molen hernieuwde interesse. Het bezoeken van een molen is leuk voor jong en oud!

Kom d’r in!

Rondleiding door de molen

De vrijwilligers van de Hoksebargse Möll’ns laten je graag Windmolen de Korenbloem zien. Een rondleiding duurt ca. 30-40 minuten en is mogelijk zowel tijdens de reguliere openingstijden als buiten de openingstijden. Een rondleiding boeken doe je via Haaksbergen Promotie, T 053 5722811 of . Graag minimaal 14 dagen van te voren.

  • Rondleiding tijdens openingstijden: gratis
  • Rondleiding buiten openingstijden: Groepen vanaf 8 personen € 2,00 p.p. + € 30,00 toeslag | Scholen buiten Haaksbergen € 1,00 p.p. | Scholen uit Haaksbergen € gratis.

Bruidsreportage

De Haaksbergse molens zijn een favoriete plek voor trouwfoto’s. De molens vragen hiervoor een bijdrage van € 50,00. Heb je interesse dan kun je contact opnemen met één van de molenaars via www.haaksbergsemolens.nl.

Windmolen De Korenbloem

Tip je vrienden

facebook twitter