1. Midgetgolf

  Midgetgolf

  Leuk om samen te doen, een potje midgetgolf op de 18-holes baan van het Stien'n Boer.

  1. Vakantiepark Bergsehaak
 2. Indoor speeltuin

  Indoor speeltuin

  Het Stien'n boer indoor speeltuin is een beestachtig leuk speelparadijs om te klimmen, klauteren, rennen, maar vooral om samen te spelen. Kinderen houden van eindeloos spelen! Bij slecht weer zijn binnenspeeltuinen de ultieme uitkomst.

  1. Vakantiepark Bergsehaak
 3. Rondleiding Windmolen de Korenbloem

  Rondleiding Windmolen de Korenbloem

  De molens vroeger waren zo gek nog niet! De molenaar deed z’n werk met behulp van wind of snelstromend water. Kostte niets en was ook nog eens goed voor het milieu.

  1. Windmolen De Korenbloem
 4. Vergaderen bij Het Schwarzwald

  Vergaderen bij Het Schwarzwald

  Vergaderen en teambuilding, twee vliegen in één klap. Het Schwarzwald biedt alles wat je nodig hebt voor een inspirerende bijeenkomst. En het programma, dat stel je in overleg geheel naar wens samen!

  1. Het Schwarzwald
 5. Avontuurlijke wandelommetjes

  Avontuurlijke wandelommetjes

  Bewandel Waterpark het Lankheet en verken de prachtige en afwisselende omgeving van Haaksbergen. Het is de perfecte plek om samen met de kinderen eropuit te gaan. Vanaf het parkeerplaats Lankheet lopen korte ommetjes door het natuurgebied.

  1. Waterpark Het Lankheet
 6. Kleine wandelommetjes

  Kleine wandelommetjes

  Vlakbij de Haarmühle ligt het heide- en bosgebied Witte Veen. Vanaf de Haarmühle lopen twee korte ommetjes door dit gebied. Gezien de afstand prima te doen voor kinderen.

  1. Restaurant Haarmühle
 7. Speelbos

  Speelbos

  Voor de kleine avonturiers is er een speciaal kinderklimbos, klimmend en klauterend kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Kom lekker wiebelen op een touwbrug of klauteren door houten tonnen of zwieren van boom naar boom.

  1. Natuurvriendenhuis Den Broam
 8. Kaboutertocht

  Kaboutertocht

  Rondom de Oostendorper Watermolen wonen heel veel kleine kaboutermensjes…. Weet jij ze op te sporen?

  1. Restaurant en Hotel De Watermölle
 9. Ontdekkingstuin

  Ontdekkingstuin

  Spelen, zien, voelen, ruiken en zelfs proeven..... Beleef een stukje buitenleven in de ontdekkingstuin van Groencentrum Buurse 't Niej'nhoes!

  1. Groencentrum Buurse 't Niej'nhoes
 10. IJskar huren

  IJskar huren

  Heb je iets te vieren en wil je een leuke afsluiting voor je feestje of kinderfeestje? Huur dan eens een ijskar. Origineel en lekker!

  1. Ijs & Chocolade Paul Wilderink
 11. Activiteiten bij De Haarmühle

  Activiteiten bij De Haarmühle

  Verken de prachtige omgeving van Duitsland! De Haarmühle barst van de leuke activiteiten, voor jong en oud een garantie voor urenlang vermaak. Actief of op een rustige manier genieten, er is veel mogelijk.

  1. Restaurant Haarmühle
 12. Kinderfeestjes bij Ten Brinke

  Kinderfeestjes bij Ten Brinke

  In overleg met je ouder(s) kun je jouw feestje helemaal zelf invullen. Om je op weg te helpen zijn hier alvast wat ideeën.

  1. Fiets- en Kanoverhuur Ten Brinke