1. Rondleiding Windmolen de Korenbloem

  Rondleiding Windmolen de Korenbloem

  De molens vroeger waren zo gek nog niet! De molenaar deed z’n werk met behulp van wind of snelstromend water. Kostte niets en was ook nog eens goed voor het milieu.

  1. Windmolen De Korenbloem
 2. Toeristenpas actie

  Toeristenpas actie

  Op vertoon van de Toeristenpas Haaksbergen mag je bij Escaperoom Hof te Langelo een gratis kijkje nemen in de stal met kalfjes. Maar eerst de vloek op de boerderij verbreken....

  1. Escaperoom Hof te Langelo
 3. Toeristenpas actie: Pitch & Putt

  Toeristenpas actie: Pitch & Putt

  Op vertoon van de Toeristenpas Haaksbergen betaal je voor een 18 holes rondje Pitch & Putt de prijs van een 9 holes rondje (€ 12,50).

  1. Pitch&Putt Twente | Escape Room Twente
 4. Toeristenpas actie: 't Stien'nboer

  Toeristenpas actie: 't Stien'nboer

  Op vertoon van de Toeristenpas Haaksbergen kan je bij 't Stien'nboer 18 holes midgetgolfen en genieten van een drankje naar keuze voor maar € 5,50 per persoon.

  1. Camping & Bungalowpark `t Stien`nboer
 5. Toeristenpas actie: VVV Shop

  Toeristenpas actie: VVV Shop

  Op vertoon van de Toeristenpas Haaksbergen ontvang je in de VVV Shop een gratis Haaksbergen natuurlijk! wandel- of fietsroute naar keuze.

  1. VVV Shop Haaksbergen Promotie
 6. Vergaderen bij Het Schwarzwald

  Vergaderen bij Het Schwarzwald

  Vergaderen en teambuilding, twee vliegen in één klap. Het Schwarzwald biedt alles wat je nodig hebt voor een inspirerende bijeenkomst. En het programma, dat stel je in overleg geheel naar wens samen!

  1. Het Schwarzwald
 7. Avontuurlijke wandelommetjes

  Avontuurlijke wandelommetjes

  Bewandel Waterpark het Lankheet en verken de prachtige en afwisselende omgeving van Haaksbergen. Het is de perfecte plek om samen met de kinderen eropuit te gaan. Vanaf het parkeerplaats Lankheet lopen korte ommetjes door het natuurgebied.

  1. Waterpark Het Lankheet
 8. Kleine wandelommetjes

  Kleine wandelommetjes

  Vlakbij de Haarmühle ligt het heide- en bosgebied Witte Veen. Vanaf de Haarmühle lopen twee korte ommetjes door dit gebied. Gezien de afstand prima te doen voor kinderen.

  1. Restaurant Haarmühle
 9. Speelbos

  Speelbos

  Voor de kleine avonturiers is er een speciaal kinderklimbos, klimmend en klauterend kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Kom lekker wiebelen op een touwbrug of klauteren door houten tonnen of zwieren van boom naar boom.

  1. Natuurvriendenhuis Den Broam