1. 0/4
  '

  Doe-tips

  De 4 stoerste uitjes om te doen in Haaksbergen met je vader.

  Ga op pad met je vader! Van een heerlijk ontspannen programma tot een middagje vol adrenaline. In Haaksbergen heb je keuze genoeg voor dat toffe uitje. Hét cadeau voor zijn verjaardag of voor vaderdag. We hebben de leukste tips voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij je vader blij mee maken?

 2. 4/4

  4.

  Sla je hengel uit!

  Maak een vis reis met je vader. Pak jullie visuitrusting in en zoek een geweldige visplek op. Of het nu gaat om vissen in een rivier, op een boot of aan de kust, dit is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen en misschien zelfs wat competitieve viswedstrijdjes te houden.

 3. 3/4

  3.

  Ga voor een bier rondleiding!

  Houden jullie allebei van lekkere biertjes? Plan dan een rondleiding in bij Rigters bier. Tijdens de rondleiding vertellen de brouwers je alles over het brouwproces en leer je meer over de verschillende biersoorten die Rigters Bier produceert. Naast dat dit erg gezellig is wordt je er ook nog een stuk wijzer van!

 4. 2/4

  2.

  Los de puzzel op en ontsnap.

  Communiceer en werk samen en ontsnap uit de escaperoom. Luister naar elkaar, deel ideeën en werk samen om puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden. Vergeet niet dat het doel is om samen te genieten van de ervaring, dus wees geduldig en respecteer elkaars inbreng. Succes!

 5. 1/4

  1.

  Bezoek de motorcrosswedstrijd

  Zijn jullie beide motorcross-fan? Breng dan zaterdag 17 en zondag 18 juni, een bezoek aan de motorcrosswedstrijd van H.A.M.C. Ervaar de spanning van hoge snelheden, het geluid van brullende motoren en de adrenaline van de wedstrijd.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

 3. Doe-tips

  Vier Koningsdag in Haaksbergen. De beste tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Ontdek de Magie van het spoorverleden bij Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

  Geschreven door Museum Buurtspoorweg

Tip je vrienden

facebook twitter