Doe-tips

Voetgolf in Twente

Leestijd 3 minuten 389 x bekeken

Twente staat bekend om haar prachtige natuur. Wat is er nou beter dan het mooie buitenleven te combineren met een actief uitje? Voetgolf is de perfecte activiteit voor familiedagen, bedrijfsuitjes en schoolreisjes.

Wat is voetgolf?

Voetgolf, ook wel footgolf genoemd, is een relatief nieuwe sport die wereldwijd snel aan populariteit wint. Het spel volgt de regels van golf, maar in plaats van een golfbal en clubs, gebruiken spelers een voetbal en hun eigen voeten. Het doel is om de bal in zo min mogelijk trappen in een speciaal daarvoor bestemde hole te krijgen.

Houd je van een uitdaging? Dan is voetgolf bij uitstek geschikt. Het vereist namelijk precisie en vaardigheid. Ook voor beginners is een potje voetgolf altijd leuk!

Speel voetgolf nabij Haaksbergen

Het dorp Haaksbergen ligt in de gastvrije regio Twente. Liefhebbers van fietsen, wandelen, winkelen en gezellige terrasjes halen hier hun hart op. Je hoeft je in Haaksbergen geen moment te vervelen. Zoek je een ander uitje? Dan is voetgolf zeker een leuke activiteit! Dit doe je bij Pitch&Putt in Diepenheim, nabij Haaksbergen.

Pitch&Putt Twente in Diepenheim

Pitch&Putt Twente
Pitch&Putt Twente
Pitch&Putt Twente ligt in een groen landschap. Ga je hier voetgolfen? Bereid je dan voor op ontspanning én uitdaging. De baan is ontworpen voor beginnende en ervaren spelers. Er zijn gevarieerde holes met verschillende obstakels, net als in de golfsport. Denk bijvoorbeeld aan bunkers, kleine heuvels en watertjes. In totaal beschikt Pitch&Putt over negentien holes.

Voetgolf is de ideale activiteit voor groepen van tien of meer personen die op zoek zijn naar een uniek teamuitje. In teams van ongeveer vier personen ben je zo'n anderhalf uur in de frisse buitenlucht, terwijl je gezellig samen een balletje trapt. Heb je altijd al eens willen winnen van je vrienden, collega of je vader? Dan is een spelletje voetgolf in Twente de perfecte gelegenheid.

Combineer voetgolf met andere activiteiten

Pitch&Putt Twente staat niet alleen bekend om de voetgolfbaan. Je kunt er ook traditioneel golfen, bijlgooien of een escaperoom spelen.Dit maakt Pitch&Putt Twente de ideale bestemming voor een dag vol activiteiten in de buitenlucht, omringd door de prachtige Twentse natuur.

Als kers op de taart ontspan je na afloop heerlijk met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een barbecue of een gezellige borrel.

Pitch&Putt Twente
Pitch&Putt Twente

De leukste groepsuitjes in Twente

Voetgolf in Haaksbergen is niet alleen een geweldige activiteit voor gezinnen. Het is ook perfect voor groepsuitjes. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, schoolreisjes, vrijgezellenfeesten, of familiedagen, voetgolf biedt een unieke ervaring die iedereen bijblijft.

Liever een ander groepsuitje? Ook dan kun je in Haaksbergen en omgeving terecht. Er is voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende escaperoom? Dit kan bij Escaperoom Hof te Langelo. Ook een mooie wandeling door het Buurserzand of Haaksbergerveen is een aanrader. Aansluitend plof je neer op een leuk terras in het centrum van Haaksbergen voor een hapje en drankje.

Wanneer plan jij een leuke groepsactiviteit in Haaksbergen en omgeving? Er is genoeg te beleven!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter