1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in februari & maart in Haaksbergen.

  Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. We hebben de leukste evenementen in februari & maart voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 2. 7/7

  7.

  Quiz time!

  Beleef een avond vol plezier en uitdaging met onze pubquiz! Verzamel je vrienden, collega's of familie, en daag elkaar uit op het gebied van algemene kennis, popcultuur en meer. Onze levendige quizmaster zorgt voor een bruisende sfeer, en er zijn geweldige prijzen te winnen. Reserveer nu je plek, maak van je avond iets speciaals en word de pubquizkampioen!

 3. 6/7

  6.

  Verlichte optocht Buurse

  De Verlichte Optocht is een jaarlijkse optocht in Buurse met elk jaar schitterende wagens, loopgroepen en een grandioze afterparty!

 4. 5/7

  5.

  Twentse Ven'n Loop

  De Twentse Ven'n Loop is een natuurloop/trailloop zonder officiële tijdwaarneming. Laat je betoveren door de schitterende omgeving en uitdagende parcoursen. Het vrijwel asfaltvrije traject leidt de deelnemers door het prachtige Natuurgebied "Het Witte Veen". Je kunt kiezen uit drie afstanden: 4,8 - 10,3 of 16,2 kilometer. De inschrijfkosten bedragen 9 euro per afstand.

 5. 4/7

  4.

  Carnaval in Haaksbergen

  Van 9 t/m 13 februari is het één groot feest in Haaksbergen; de Carnaval! Deze dagen is er van alles te doen in de stad. Op zaterdag 10 februari is de grote optocht die door Haaksbergen zal rijden.

 6. 3/7

  3.

  Winter speciaal bier festival

  Op 2 maart zal Rigters Bier een winters bierfestival organiseren in de MBS loods. Een schitterende plek die door de Haaksbergse brouwerij wordt omgedoopt tot een plek waar je onder het genot van muziek verschillende regionale bieren kunt proberen. De artiesten staan letterlijk in de spotlight van de stoomtrein en de barren in de nissen van de werkplaats. Het belooft een gezellige, mooie en onvergetelijke dag te worden.

  Let op: dit festival is zowel 's middags als 's avonds.

 7. 2/7

  2.

  Mega Disco Circus

  Kom jij ook naar de mega disco circus avond bij zwembad de Wilder? Het zwembad wordt namelijk omgetoverd tot één grote circus waar een mega disco plaatsvind. Muziek, zwemmen én dansen; de perfecte combi!

 8. 1/7

  1.

  Haaksbergse Engelse Mijlenloop

  De Engelse Mijlenloop is met zijn typisch Engelse entourage in ruim 25 jaar uitgegroeid tot één van de grootste en leukste recreatieve wedstrijden in het oosten van het land

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

 3. Doe-tips

  Ontdek de Magie van het spoorverleden bij Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

  Geschreven door Museum Buurtspoorweg
 4. Doe-tips

  Voetgolf in Twente

Tip je vrienden

facebook twitter