Intocht Sinterklaas

Hij komt, hij komt ............ die lieve, goede Sint. Dit jaar niet met de Stoomtrein, maar met......? Dat blijft nog even een verrassing.

In ieder geval komt de Sint samen met zijn gevolg om 14.00 uur aan op de Kalter. Daar wachten burgemeester Kok, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hem op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Feestelijk welkom

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie vertrekt de Sint via de Spoorstraat naar de Markt. Daar zal hij, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien. Dansstudio MiDanza zorgt op de markt voor een spetterend dansoptreden voor de Sint en alle kinderen. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaat de Sint door naar de Veldmaat. Vanaf 16.00 uur gaat daar heet feest verder op de parkeerplaats bij de Plus aan de Veldmaterstraat.

Maak jij de leukste kleurplaat of selfie?

Ook dit jaar ontvangt de Sint graag weer veel kleurplaten en selfies uit Haaksbergen. De allerleukste krijgen van hem een prijs. De kleurplaat is binnenkort af te halen bij: Hema Haaksbergen, Eetsalon Menzing, Blokker, Intertoys, Funnie Kids, DA Drogisterij Veldmaat en bij VVV Haaksbergen. Inleveren kan tot en met dinsdag 22 november bij VVV Haaksbergen. De kleurplatenwedstrijd is voor kinderen tot 10 jaar. Maak je tijdens de intocht een leuke selfie met een Piet, plaats deze dan direct op de facebookpagina van Haaksbergen Natuurlijk of op Instagram met hashtags #Sinterklaas2016 #Haaksbergen. De selfie-actie is voor kinderen tot 12 jaar. De prijzen voor de leukste kleurplaten en selfies reikt de Sint persoonlijk uit op de Winter Warme Koopzondag 27 november a.s.

Route

Vertrek vanaf de Kalter via de Spoorstraat naar de Markt. De Kalter en Spoorstraat zijn tussen 13.45 en 14.15 uur afgesloten voor verkeer.

Organisatie

De organisatie van de Sinterklaasintocht Haaksbergen is in handen van de Sinterklaas Werkgroep . Stichting Centrummanagement Haaksbergen organiseert de kleurplaten- en selfiewedstrijd.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum van Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter